Малко преди 22 часа снощи се вдигна завесата на на 71-ия

...
Малко преди 22 часа снощи се вдигна завесата на на 71-ия
Коментари Харесай

"Санремо" 2021: със звезди, но без публика

Малко преди 22 часа нощес се подвигна завесата на на 71-ия фестивал на италианската ария " Санремо ". Той ще продължи до шести март, като за пръв път в историята му в спектакъл " Аристон " ще има звезд на сцената, само че не и аудитория. Италианците ще гледат единствено по държавната телевизия RAI и в интернет. Събитието се организира при строги ограничения за сигурност поради пандемията, само че въпреки всичко под мотото " Музиката не стопира ".

Участват 32 реализатори. 26 от тях са известни имена като Ермал Мета, Ариза, Малика Аян и други, а новите са 8, оповестява кореспондетът на БНР в Италия. По покана на артистичния шеф и конферансие на фестивала Амадеус, непрекъснати посетители през петте вечери ще са рапърът Акиле Лауро и футболната звезда на " Милан " Златан Ибрахимович, който не е отседнал в хотел като другите посетители, а в персоналната си яхта.

Специалните посетители - артисти, артисти и спортисти, са 23-ма. Сред тях е Лаура Паузини, носителка на  премията " Златен глобус "  отпреди няколко дни за песента си " Io si " към кино лентата " Животът пред теб " с присъединяване на легендата София Лорен.

Чудесно пролетно време в област Лигурия приветства откриващия ден на фестивала, а хотелите и заведенията за хранене отвориха порти за участниците. Но общото въодушевление е много по-тягостно от други години. " Дано няма различен подобен фестивал ", сподели актрисата Матилде Де Анджелис, асистент конферансие на водещия Амадеус нощес.
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР